Gratis Jaarhoroscoop 2010 Boogschutter

saggie

Jaarhoroscoop Boogschutter 2010
Begin januari maakt je heerser Jupiter de overstap naar Vissen. Jupiter is de oude heerser van Vissen en dit teken is net zo geestig en bewegelijk van aard als de Boogschutter zelf. Dit jaar zal je behoefte om nieuwe uitdaging toenemen. Je rusteloosheid dwingt je om stappen in het onbekende te zetten. Misschien is dit het jaar van de grote verhuizing. Jupiter heeft met ruimte te maken – en als je de kans krijgt om een grotere woning te betrekken – dan zal je ongetwijfeld die kans ook pakken. Een grote renovatie van een bestaande woning behoort ook tot de mogelijkheden. Je zou ook een boot kunnen kopen of opzoek gaan naar een woning in het buitenland. Stilstaan lijkt je vijand te zijn!!

 Jaarhoroscoop Boogschutter 2010: Jupiter raast door de Vissen heen – en op 8 juni maakt hij zijn eerste conjunctie met Uranus in 0 graden Ram. Situaties ontwikkelen zich heel snel rondom deze tijd. De planeten activeren het vijfde huis van je horoscoop – zodat thema’s rondom creativiteit, kinderen, zelfexpressie in de lift zijn. Het vijfde huis heeft ook met gokken te maken. Misschien neem je een gok -of is het een risico? – om iets te ondernemen. Zowel Jupiter als Uranus hebben met originaliteit te maken, met computers, internet, moderniteit. Eind juli gaat Jupiter retrograde lopen en in de 2e week van september duikt hij terug in Vissen. Misschien heb je wat steekjes laten vallen? Je plannen moeten misschien worden aangepast of herzien. Er komt een vertraging.

Jaarhoroscoop Boogschutter 2010: Langzaam maar zeker, maakt zowel Uranus als Jupiter zich op voor de definitieve overstap naar Ram. Boogschutters zijn toekomst gericht en dit jaar krijg je een voorproefje van wat er voor je in het verschiet ligt in 2011. Saturnus in Weegschaal eist dat je gedegen plannen maakt en laat je zien dat je de steun van anderen nodig hebt. Pluto in Steenbok dwingt je neus op de financiële werkelijkheid. Je zult geduld moeten opbrengen…en dat is misschien de grootste uitdaging van 2010.

 Jaarhoroscoop Boogschutter 2010: Wat de liefde betreft – zou de conjunctie van Venus met Jupiter in februari je hart wat sneller doen kloppen. Dit is ook een uitstekende tijd voor een romance of voor een reis. De conjunctie van Venus en Mars in sept/okt geeft aan dat je beter je best moet doen om je gevoelens voor je partner te uiten.

Alles bij elkaar opgeteld – wordt 2010 een super jaar voor de Boogschutter!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2010 en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Gratis Jaarhoroscoop 2010 Boogschutter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *