Gratis Jaarhoroscoop 2010 Kreeft

cancer3

Jaarhoroscoop 2010 Kreeft
Een van je krachten is dat je niet bang bent voor je emoties. Je weet dat om innerlijke rust te krijgen – je gevoelens een plek moeten krijgen. Inspanning – rust. Inspanning – rust. Dit is 2010 in een notendop. Er wordt veel van je gevraagd, geëist zelfs – maar je kunt echt alles aan als je maar je eigen innerlijk rustpunt creëert. Kreeft heeft een plek nodig dat veilig voelt waar hij/zij bij kan tanken en waar de buitenwereld op een veilige afstand gehouden kan worden. Als de Kreeft klaar is met het binnenwerk, dan pas keert hij/zij weer naar buiten toe.

 Jaarhoroscoop 2010 Kreeft: Je dacht jezelf te kennen maar dit jaar komen er nieuwe karakter eigenschappen boven water drijven…In 2010 zal je misschien meer in je eentje moeten doen dan je gewend bent. Saturnus in Weegschaal geeft aan dat partners veelal  met hun eigen processen, werk, dingetjes bezig zijn. Dit eist veel van hun energie. Gelukkig zijn er ook pluspunten. Het wordt gezegd dat Kreeften te “plakkerig” of “afhankelijk” van dierbaren zijn. Dit jaar wordt je uitgedaagd om zelfstandiger te worden. De uitdaging pak je ook aan. Achteraf zal blijken hoe waardevol deze periode voor je geweest is. 

 Jaarhoroscoop 2010 Kreeft: Voor een groot deel van 2010 – staat Jupiter in Vissen. Dit brengt je nieuwe mogelijkheden om je kennis te vergroten. Misschien begin je met een studie, of maak je een grote sprong in je eigen ontwikkeling. Je belangstelling voor het “hogere” neemt ook toe. Je hebt behoefte aan “iets” buiten het dagelijkse doen en laten!! Als je piekert over dingen…let goed op je dromen. Jupiter in je solaar negende huis brengt inzicht – en dat kan o.a. via je dromen komen.

 Jaarhoroscoop 2010 Kreeft: Wat relaties en liefde betreft, springt februari eruit. De conjunctie van Venus met Jupiter zal menige Kreeft hart, sneller doen kloppen. Wat de echte “passie” betreft – september ook interessant. Venus en Mars samen in Schorpioen…. Genoeg gezegd!

Jaarhoroscoop 2010 Kreeft: De conjunctie van Jupiter en Uranus in Ram in juni – valt in het huis van je horoscoop dat speciaal met beroep te maken heeft. Je hunkert naar een nieuwe uitdaging op het gebied van werk. Je bent ook nogal rusteloos van geest. Uranus is heel overspelbaar – dus verwacht het onverwacht. Er zijn interessante ontwikkelingen op dit gebied voor je persoonlijke groei. 

Jaarhoroscoop 2010 Kreeft: Een laatste opmerking over 2010. De zuidknoop van de Maan is nu in jouw teken en heeft met je spirituele reis te maken. Partnerships spelen een enorme rol momenteel. Als je iemand los moet laten – doe dat gewoon. Maar sta ook open voor bijzondere ontmoetingen. Je zou misschien je soul-mate kunnen ontmoeten het komende jaar. 

 Gelukkig 2010 Kreeft!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2010 en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *