Gratis Jaarhoroscoop 2010 Leeuw

leo2

Jaarhoroscoop 2010 Leeuw
2010
lijkt vol verassingen voor de Leeuw. In mei maakt de planeet Uranus een overstap naar het vuurteken Ram en in juni staat hij ook nog conjunct met Jupiter. Eindelijk komen de uitdagingen waar je lang op hebt gewacht je leven binnenstormen. Veranderingen kunnen soms schoksgewijs gaan…maar dit jaar is er hier geen sprake van. Je omarmt het nieuwe en snakt alleen naar meer. Een reis, een nieuwe filosofie, een relatie met iemand van een andere cultuur, een studie, overal zie je kansen voor persoonlijke/spirituele groei. In augustus duikt Uranus weer even terug in de Vissen – maar niet voordat hij grote indruk op je gemaakt heeft. 

 Jaarhoroscoop 2010 Leeuw: Partners doen hun best om je bij te benen – maar ze kunnen zich wel eens bedreigd voelen door de groeispurt die je nu meemaakt. Met Saturnus aktief in het huis van communicatie, raad ik je aan om je niet al te veel door anderen te laten beïnvloeden. Al is het advies goed bedoeld – leer je het meest door je eigen beslissingen te nemen. Heb vertrouwen in je eigen proces Leeuw. Omdat we het nu toch over relaties hebben…. Neptunus blijft aktief in je solaar huis van relaties – en dit jaar staat hij ook conjunct met Chiron. Spiritueele partners, bijzondere ontmoetingen – maar probeer met alle vier je poten op de grond te blijven staan. Neptunus heeft de neiging de dingen mooier te maken dan ze zijn. 

Jaarhoroscoop 2010 Leeuw: Over Neptunus gesproken: Als je van hot naar her holt – of alleen maar bezig bent met materieele zaken – wil Neptunus weleens een stokje in de wiel zetten. Een van de belangrijkste lessen van Neptunus is dat we niet alles in eigen hand hebben. Voor de Leeuw kan dit een niet onbelangrijke les zijn.

Jaarhoroscoop 2010 Leeuw: Tot juni is Mars in Leeuw in je eigen teken. Sinds 20 december 2009 staat Mars retrograde. Het lijkt alsof je energie niet naar buiten stroomt maar naar binnen. Je wilt veel doen – maar iets houdt je tegen. In maart als Mars eindelijk direkt gaat – komen plannen die je eerder gesmeden hebt – eindelijk van de grond. Wat je carriere betreft – is de periode october/november het meest interessant.Met Venus en Mars, en later ook de Zon allemaal in je solaar huis van werk – straal je de nodige zelfvertrouwen uit om anderen van je talenten te overtuigen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2010 en getagd. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Gratis Jaarhoroscoop 2010 Leeuw

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *