Gratis Jaarhoroscoop 2010 Maagd

virgs

Jaarhoroscoop 2010 Maagd
Het afgelopen twee jaar heeft de nuchtere Maagd moeten leren dat je niet altijd alles in eigen handen hebt. De werkelijkheid kent zijn eigen wetten. Bepaalde mensen zijn misschien uit je leven gestapt, en sommige Maagden hebben hun leven opnieuw vorm moeten geven. Saturnus zorgt voor omstandigheden die je ego een kopje kleiner maakt.  In april 2010 maakt Saturnus de laatste oppositie met Uranus waar jouw teken bij betrokken is. Wat roering dus ook in 2010 – onverwachte omstandigheden waar je snel op moet reageren. Maar –heb moed – deze fase is bijna afgesloten. Saturnus verlaat je teken –definitief – op 21 juli. Saturnus staat vanaf die tijd in het huis van je horoscoop dat speciaal met je persoonlijke financieen en met bezit te maken heeft. Dit is absoluut geen tijd van armoe – eerder een periode waarin je leert beter omgaan met de materieele wereld.

 Jaarhoroscoop 2010 Maagd: Voor een groot deel van 2010 staat Jupiter in het huis van je horoscoop dat speciaal met relaties te maken heeft. Een bestaande relatie komt opnieuw tot bloei. Misschien gaan jullie op een tweede huwelijksreis!!  De behoefte om (weer?) dingen samen te doen neemt toe. Singles daarentegen,  kunnen tot de ontdekking komen dat er veel mensen belangstelling voor ze hebben. Ook de samenwerking met anderen loopt soepel. Je kunt ontzettend veel leren door anderen. Spiritueel of filosofisch inzicht in het leven krijgen bijvoorbeeld. Een geestesband met iemand hebben.

 Jaarhoscoop 2010 Maagd: Je pogingen om stappen in het onbekende te zetten worden ondersteund. Pluto in het aarde teken Steenbok, daagt je uit om meer bewust te zijn van je eigen creativiteit. Ontdek je eigen talenten. Door creatief bezig te zijn geef je ook je onderbewuste de kans om tot je te spreken. Probeer geen oordeel over je geesteskindjes te hebben. Dit is funest voor het creatieve proces. Deze plaatsing van Pluto maakt je ook zeer wilskrachtig. Herinneringen over je eigen kindertijd zouden kunnen opborrelen. Een fantastische tijd om je eigen innerlijke kind te leren kennen. Word speels Maagd!  

Jaarhoroscoop 2010 Maagd: In 2010 vinden alle retrograde fasen van je heerser Mercurius plaats in de aarde tekens. Dit is een interessant een zeer geestig gegeven. Aarde staat voor praktisch, nuchter. Je plannen worden goed doordacht – en zeer doeltreffend.

2010 lijkt een heel constructief en creatief jaar voor de Maagd te worden.  Door je inzicht op een praktische wijze toe te passen, ga je vooruit.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2010 en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *