Gratis Jaarhoroscoop 2010 Ram

aries

Jaarhoroscoop 2010 Ram
 Het komend jaar daagt de kosmos je uit om te leren samenwerken en rekening met anderen te houden. Dit heeft alles te maken met Saturnus in Weegschaal – die nu in het huis van je horoscoop staat dat met partnerships en samenwerking te maken heeft. Dit is tevens ook het huis van openlijke vijanden. Als je te egocentrisch wordt Ram – kun je flinke tegenwerking van anderen verwachten. In je werk en in je relaties moet je een goede balans weten te vinden tussen je eigen behoefte en die van anderen.

 Jaarhoroscoop 2010 Ram: In 2010 krijg je ook bijval van Uranus die vanaf 28 mei tot 14 augustus voor het eerst je teken binnen stapt.  Uranus is de planeet van revolutie, vernieuwing, rusteloosheid, en radicale veranderingen. Uranus maakt ons duidelijk dat alles in de kosmos aan veranderingen onderhevig is. Het duurt tot maart 2011 – voor dat Uranus de definitieve overstap naar Ram maakt, maar diegene die aan het begin van het teken geboren zijn, zullen dit jaar al de Uranus  inslag meemaken. De conjunctie van Jupiter en Uranus in mei valt ook in je eigen teken. Dit is een zeer bijzondere periode voor je. Dus..sta open voor het nieuwe Ram !!

 Jaarhoroscoop 2010 Ram: Het beste periode voor relaties is zonder meer in augustus als Venus en Mars – de lovers van de dierenriem conjunct staan in het teken Weegschaal. De vonken vliegen in het rond. Wordt dit de liefde van je leven? Dat is de vraag. Het duurt misschien tot einde november voordat je echt weet wat je aan deze relatie hebt.

 Jaarhoroscoop 2010 Ram: Zo… Wordt 2010 een slecht jaar voor de Ram? Nee. In tegendeel. Rammen worden eindelijk uitgedaagd om het nieuwe op te zoeken. Dit is zo belangrijk voor de groei. Rammen die te lang stilstaan kunnen diep ongelukkig zijn. Je bent geneigd om eerst te doen om dan pas over de consequenties van je acties na te denken. Het enige risico dat je dit jaar loopt is dat je de baby met het badwater weggooit. Daar zal jij niet al te lang over treuren, vermoed ik.

 Je bent een intuïtief mens Ram. Maak daar gebruik van. Durf vol moed het bres in te springen!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2010 en getagd. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Gratis Jaarhoroscoop 2010 Ram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *