Gratis Jaarhoroscoop 2010 Schorpioen

scorpie

Jaarhoroscoop Schorpioen 2010
2010
begint met een zekere spanning. Sinds oktober 2009 staat de heerser van je teken Mars in Leeuw in het solaar huis van je horoscoop dat speciaal met je beroep te maken heeft. Misschien kost het je heel veel energie momenteel om je huidige positie te handhaven. Je werkt hard – maar het levert je te weinig op. Als je werkzoekend bent – zou dit eveneens het geval kunnen zijn. Pas in maart als Mars weer direct gaat lopen, begint er een verandering in de situatie te komen. Dan pas begin je weer op kracht te komen. Maar het duurt tot juni voordat Mars uit dit huis stapt.

Jaarhoroscoop 2010 Schorpioen: Gelukkig. Voor een groot deel van 2010, staat Jupiter in het water teken Vissen in het 5e huis van je horoscoop. Het 5e huis heeft o.a. met kinderen, met spel, met creativiteit te maken. Je hebt behoefte om leuke dingen te doen, om uit te gaan, lol te trappen. Andere sleutelwoorden zijn: speelsheid, originaliteit, doen waar je zelf zin in hebt, spontaniteit. Je hunkert naar meer vrijheid.

 Jaarhoroscoop 2010 Schorpioen: Eigenlijk zou je 2010 in twee moeten delen. Tot Mars uit de Leeuw stapt – is er sprake van grote inspanning en misschien ook van boosheid. Daarna kom je in ander vaarwater terecht. Jupiter in Vissen herstelt je geloof in jezelf – en geeft je meer zelfvertrouwen. In oktober en november – staat je heerser Mars in je eigen teken. Als Mars gezelschap van Venus krijgt – komt de passie weer terug in je leven. De conjunctie van deze twee planeten begin oktober – biedt je de gelegenheid enorm indruk op anderen te maken. Het geeft niet alleen aantrekkingskracht maar ook veel energie. Daarnaast is het ook een uitstekende periode voor de liefde.

Jaarhoroscoop 2010 Schorpioen:  Pluto is een sleutelplaneet in 2010. Hij is aktief in het huis in je horoscoop dat speciaal met communicatie te maken heeft. Je hebt behoefte om tot de kern door te dringen. Pluto hier geeft je inzicht in hoe je anderen kunt ondersteunen of kwetsen. Zo…. Let goed op je woorden Schorpioen want wat je zegt heeft lading.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2010 en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *