Gratis Jaarhoroscoop 2010 Steenbok

cappie

Jaarhoroscoop 2010 Steenbok
Misschien heb je het zelf nog niet in de gaten maar Pluto in je eigen teken, geeft je veel aantrekkings- en overtuigingskracht. Omdat Pluto het onzichtbare, zichtbaar wil maken, zul je het komend jaar veel over jezelf leren door je contact met anderen. Je zult wel merken dat terwijl sommige mensen heel positief op je reageren, anderen niets liever willen dan je een kopje kleiner maken.  Wees jezelf en wees eerlijk in je handelen. Vanaf juli 2010 zal je heerser Saturnus de definitieve overstap naar het teken Weegschaal maken. Hij blijft hier tot sept 2012. Saturnus actief in je  huis van beroep geeft aan dat je grootste uitdagingen op dit vlak liggen. In december 2009, eind januari 2010 en in augustus 2010 maakt Saturnus een vierkant met Pluto. Misschien ga je van beroep veranderen, of je zult je beroepsleven nieuwe vorm moeten geven. Saturnus is verhoogd in Weegschaal – dit houdt in dat je misschien ook meer verantwoordelijkheid zal moeten dragen. Voor de meeste Steenbok zal dit een positieve ontwikkeling zijn. Maar een conflict met een collega of je werkgever behoort zeker tot de mogelijkheden. Nogmaals wees jezelf en wees vooral transparant in je doen en laten. Als iets niet meer bij je past – laat het los.  Want met Pluto in het spel, zal wat je niet vrijwillig loslaat – toch van je afgepakt worden.

 Jaarhoroscoop 2010 Steenbok: Voor een groot deel van 2010 staat Jupiter in Vissen en dit geeft kansen op het gebied van communicatie. Je leest en schrijft meer – en je kennis van de wereld om je heen neemt toe. Relaties met broers en zussen staan ook in een positief licht. Je kan op een prettige manier je relatie met jezelf positief veranderen.  

Jaarhoroscoop 2010 Steenbok: In 2010 staat de zuidelijke maansknoop in je huis van relaties. Dit zou kunnen beteken dat je een bepaalde relatie los moet laten, of dat je je “soul-mate” tegenkomt. De solaar eclips op 11 juli-  valt ook in je solaar huis van relaties. In deze periode is het belangrijk dat je ook naar je gevoel luistert. Steenbokken hebben de reputatie koele kikkers te zijn en kunnen op relationele vlak veel van de sensitieve Kreeft leren.

Jaarhoroscoop 2010 Steenbok: De conjunctie van Jupiter/Uranus in het vierde huis van je horoscoop – kan duiden op een aarde verschuiving. Je gedachten rondom een issue dat je basis gevoel over jezelf bepaald heeft – verandert.  Een innerlijke vonk in je diepste wezen – brengt voort nieuw leven. Je eigen gezin speelt daarin een niet onbelangrijke role. 

Jaarhoroscoop 2010 Steenbok: Dit wordt een heel uitdagend jaar voor de Steenbok. Nieuwe ideeen botsen tegen oude, nieuwe vrienden met oude bekende, oude opvattingen worden overboord gegooid. Misschien vindt er zelfs een kleine revolutie plaats!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2010 en getagd, . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Gratis Jaarhoroscoop 2010 Steenbok

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *