Gratis Jaarhoroscoop 2010 Stier

taurus

Jaarhoroscoop 2010 Stier
In 2010 is Pluto
aktief in het huis van je horoscoop dat speciaal met je levensfilosofie te maken heeft. Pluto is een planeet dat met transformatie en veranderingen te maken heeft, en door zijn aspecten speelt Pluto een sleutelrol dit komend jaar. Zelfs de meest conservatieve Stier wordt uitgedaagd hun kijk op het leven te veranderen. Stier is een vaste teken. Als je eenmaal een conclusie getrokken hebt– blijft het daarbij. Wees bereid in 2010 een ommezwaai te maken. Een bijzondere ontmoeting met iemand van een andere religie/cultuur of misschien een lange reis, doet je het leven in een ander licht zien. Omdat Pluto een sterke karmische karakter heeft – zou er zelfs sprake kunnen zijn van een zeer speciale band met deze persoon of plek.

 Jaarhoroscoop 2010 Stier: Tot juni 2010 eist een situatie thuis veel aandacht. Dit kan een verbouwing zijn of een verhuizing. Ruzies thuis zou ook kunnen. Een crisis rondom 5 juni – maakt de weg vrij voor iets anders.

 Jaarhoroscoop 2010 Stier: In augustus staat je heerser Venus conjunct met Mars in de op harmonie gerichte Weegschaal. Dit samengaan van planeten zorgt voor de  liefde die de warme Stier naar hunkert. Dit is een super tijd om je dagelijkse routine te onderbreken.“Time out” zal je goed doen.

 Jaarhoroscoop 2010 Stier: In 2010 duiken zowel  Jupiter als Uranus het teken Ram binnen. Tijd om bepaalde angsten en onzekerheden los te laten. Begin meer in je eigen proces te geloven Stier. Loslaten is een thema dat terugkeert in 2010. Laat de dingen – zowel materieel als spiritueel – los die niet meer bij je passen. Dit jaar is er een zeer krachtige energie aanwezig – die veranderingsprocessen behoorlijk ondersteunt. Je hebt een bepaalde routine, een manier van werken ontwikkeld dat belangrijker voor je lijkt te zijn dan de uitdaging van het nieuwe leven opzoeken.

 In 2010, durf stappen in het onbekende te zetten Stier !!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2010 en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *