Gratis Jaarhoroscoop 2010 Tweeling

twins

Jaarhoroscoop 2010 Tweeling
Met de laatste van de  drie opposities van Saturnus en Uranus over de Maagd/Vissen as sluit je een belangrijk hoofdstuk van je leven af. Het is misschien goed om hier even bij stil te staan. Je bent in vele opzichten sterker, en zelfverzekerder dan ooit. Klaar dus voor een nieuwe uitdaging. En die krijg je al in de vorm van Jupiter die voor een groot deel van 2010 in het 10e huis van je horoscoop staat. 2010 biedt je volop kansen op het gebied van werk. Het enige wat je hoeft te doen, is die kansen pakken. Laat zien wie je bent en wat je kunt.

 Jaarhoroscoop 2010 Tweeling: Op 21 juli maakt Saturnus de definitieve overstap naar Weegschaal en biedt je de kans om je leven in te richten op een manier die beter bij je past. Met Saturnus aktief in je solaar huis van kinderen, denk je misschien over moeder/vaderschap. Of misschien krijg je  meer verantwoordelijkheid voor een kind of kleinkind. Weegschaal heeft met goed overwogen keuzes te maken en Tweeling en Weegschaal kunnen heel goed samenwerken. Dus niet te lang twijfelen – doen. Saturnus in het vijfde huis zou ook met een creatieve project te maken kunnen hebben. Iets waar je je voor moet inspannen en waar je nu de zelfdiscipline en tijd voor hebt. Een tip: Wees wel praktisch in wat je doet. Alle retrograde fasen van je heerser Mercurius vallen in de aarde tekens dit jaar. Je hebt in alles structuur en vorm nodig.

 Jaarhoroscoop 2010 Tweeling: Wat de liefde betreft zijn er een aantal periodes die eruit springen. Als Venus je teken binnenkomt eind april – ben je super charmant, en kun je makkelijk indruk op anderen maken. Daarnaast is er de mooi conjunctie van Venus en Mars in augustus in het teken Weegschaal. Dit is een super romantisch stand van planeten. Dus singles let op!!

 Jaarhoroscoop 2010 Tweeling: Alles bij elkaar opgteld wordt 2010 een interessant jaar voor de Tweeling. De tweede helft van het jaar zal een heel ander gevoel hebben dan de eerste helft. Na juni – voel je je veel vrijer en gelukkiger. Pluto in het achtste huis (altijd het adertje onder het gras)  – zegt meer over je innerlijke angsten en onzekerheid dan over de werkelijkheid. Twijfelend vraag je jezelf af: Kan ik het allemaal wel aan? Het antwoord hierop is heel duidelijk: JA!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2010 en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *