Gratis Jaarhoroscoop 2010 Vissen

piscesse

Jaarhoroscoop 2010 Vissen:
In januari maakt Jupiter zijn entree in je eigen teken. Dit signaleert het begin van een heel bijzonder jaar voor je. Er komen kansen op je pad die je de gelegenheid bieden om te groeien. Expansie is een van de sleutelwoorden van Jupiter. Jupiter is ook een gulle gever. Je hoeft niet – zoals het geval is bij Saturnus – te zwoegen. De kosmos gunt je iets en geeft het je ook. Jupiter zal je ondersteunen. Goedwil is nog een sleutelwoord van Jupiter. Een positieve uitstraling zorgt voor een prettige samenwerking met anderen.

 Jaarhoroscoop 2010 Vissen: De conjunctie van Venus met Jupiter in maart zou een financiële meevaller met zich mee kunnen brengen. Terwijl de conjunctie van Jupiter en Uranus in juni in Ram – je op nieuwe en originele ideeën brengt om meer geld te verdienen. Interessante ontwikkelingen voor ondernemers.

 Jaarhoroscoop 2010 Vissen: Onder de opposities van Saturnus en Uranus vorig jaar, heb je veel onverwachte tegenwerking op je pad gekregen. Voordat Saturnus de definitieve overstap naar Weegschaal maakt, staan die twee planeten in april weer tegenover elkaar. Rond deze tijd kan iemand opnieuw kritiek uiten over je manier van werken, van doen, van zijn. Andersom kan iemand jou behoorlijk irriteren. Maar denk eeraan, een oppositie is een soort spiegel aspect. Wat je stoort in de ander – zegt veel over jezelf. Dus in plaats van de strijd met de ander aan te gaan, probeer conflict te gebruiken als een middel om je zelfkennis te vergroten. Op 21 juli verlaat Saturnus eindelijk het teken Maagd. Het afgelopen twee en een halve jaar, heb je veel lessen geleerd op het gebied van relaties en samenwerking. Voor de Vis – zal deze overstap van teken een hele opluchting zijn!!

 Jaarhoroscoop 2010 Vissen: Ook in jouw horoscoop is Pluto is een belangrijke speler in 2010. Het thema vriendschap en je eigen rol in groepen moet worden herzien. Pluto heeft altijd met transformatie te maken. Iets moet afsterven voordat het nieuwe geboren kan worden.  Het sleutel is vrijwillig en op tijd, loslaten.

 Jaarhoroscoop 2010 Vissen: De conjunctie van Venus en Mars in Schorpioen in sept/okt 2010 kan de aanleiding zijn voor een culturele reis. Alles in je horoscoop voor 2010 draait om nieuwe ervaring en het verbreiden van je horizon. Maar vanzelfsprekend heeft deze conjunctie ook een romantisch karakter.

Alles bij elkaar opgeteld, belooft 2010 een fantastisch jaar voor de Vis te worden!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2010 en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Gratis Jaarhoroscoop 2010 Vissen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *