Gratis Jaarhoroscoop 2010 Waterman

aquariussie

Jaarhoroscoop 2010 Waterman
In jan 2010 verlaat Jupiter je eigen teken – en zo sluit je een heel bijzonder jaar af. De drievoudige conjunctie in 2009 van Jupiter, Chiron en Neptunus – bood je de kans om je leven op een positieve wijze te herzien. Met Jupiter nu in het huis van financiën het komend jaar, heb je waarschijnlijk meer te besteden. Je kunt ook geluk hebben, koopjes kunnen doen, wat geld winnen, mazzel hebben.

 Jaarhoroscoop 2010 Waterman: Op 21 juli maakt je  heerser Saturnus de definitieve overstap naar het lucht teken Weegschaal. Dit pakt goed uit voor de Waterman die eveneens een lucht teken is. Je hebt het gevoel meer mogelijkheden te hebben. Saturnus in het solaar 9e huis van je horoscoop houdt je bezig met de “big picture”. Je wilt alles in het groot zien – en niet in het klein. Je zou ook organisaties die voor mensenrechten opkomen bijvoorbeeld, actief willen ondersteunen. Je wilt iets doen voor anderen, voor de mensheid. Reizen naar het buitenland, relaties met buitenlanders gaan samen op met thema’s rondom verantwoordelijkheid, geloof, idealisme en structuur.

 Jaarhoroscoop 2010 Waterman: Sinds oct 2009 heeft Mars in het huis van je horoscoop gestaan dat speciaal met relaties te maken heeft. Dit zou kunnen duiden op een langdurige ruzie – of op spanning op relationele vlak dat lang aanhoudt. Voor singles zou het kunnen duiden op de energie die je investeert in de zoektocht naar de juiste partner. Hoe dan ook sinds 20 december staat Mars retrograde en dit duidt op stilstand, stagnatie, en stand-off. Mars is tevens heerser van het huis van je horoscoop dat speciaal met beroep te maken heeft. Dit zou kunnen beteken dat je een conflict -een openlijke vijand – hebt, met wie je moet samenwerken. De situatie blijft energie zuigen tot Mars weer vooruit gaat lopen in maart. De crisis is pas echt voorbij als Mars uit de Leeuw gaat in juni.

 Jaarhoroscoop 2010 Waterman: De conjunctie van Venus en Mars in Weegschaal in augustus is een uitstekende tijd voor de romantiek. De conjunctie van beide planeten in oktober in je huis van beroep – bieden je de kans om je profiel op werk te verhogen.

 Jaarhoroscoop 2010 Waterman: In juni staat de nieuwe heerser van Waterman, Uranus conjunct met Jupiter in Ram. Je barst van de ideeën. Een brief, nieuws vanuit het buitenland, een relatie met siblings, een nieuwe kennis – kunnen een mogelijke bron van inspiratie zijn. Nieuwe gedachten beïnvloeden je manier van communiceren op een positieve manier!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2010 en getagd, . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Gratis Jaarhoroscoop 2010 Waterman

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *