Gratis Jaarhoroscoop 2010 Weegschaal

libs

Jaarhoroscoop 2010 Weegschaal:
Vanaf 21 juli 2010 staat Saturnus in Weegschaal in het eerste huis van je solaar horoscoop. De komende 2 1/2 jaar zal je belangrijke lessen leren over verantwoordelijkheid nemen. Je leven moet een nieuwe vorm krijgen. Saturnus is verhoogd in Weegschaal en geeft je de kracht om de juiste beslissingen te nemen. Weegschalen zijn geboren twijfelaars – maar dit komend jaar ben je beter in staat om – waar nodig – knopen door te hakken. En, als je eenmaal een keuze hebt gemaakt – ben je een meester in stappen in het onbekende zetten. Ik heb een tip voor mensen die Saturnus in Weegschaal hebben: POSITIEF DENKEN. En verplicht eens in de week naar een lach film!!

Jaarhoroscoop 201 Weegschaal: In 2010 kunnen partnerships heel uitdagend zijn. Uranus begint aktief te worden in je huis van relaties en zorgt voor opschudding maar ook voor opwinding. Partners kunnen onvoorspelbaar zijn – zodat zelfs je beste gemaakte plannen aan verandering onderhevig zijn. Maar…. Partners kunnen ook een bron van nieuwe energie zijn. De prachtige conjunctie van Uranus en Jupiter in Ram in mei kan je ideeën over relaties totaal veranderen. De vonken vliegen ook echt in het rond. Het is zelfs mogelijk dat deze conjunctie een ontwikkeling teweeg brengt dat je leven op zijn kop zet.

Jaarhoroscoop 2010 Weegschaal: Pluto in je solaar vierde huis – geeft aan dat er een aarde verschuiving plaatsvindt in je diepste wezen. Het vierde huis is ook het huis van gezin en familie. Een situatie hier kan veel aandacht opeisen. Steeds weer keert het thema eigen verantwoordelijkheid terug. Je hebt ook behoefte aan een veilige plek. Thema’s rondom veiligheid moeten misschien opgeruimd worden. Thema’s die met het ouderlijke huis, of met je vader te maken hebben, kunnen ook belangrijk zijn. Puin ruimen. Pluto is de planeet van de grote transformatie. Iets sterft af – zodat iets nieuws geboren kan worden.

 Jaarhoroscoop 2010 Weegschaal: De conjunctie van Venus en Mars in Weegschaal in augustus 2010 – is een goede indicator dat je in 2010 – geen liefde te kort komt. Dit is een zeer romantisch stand en een super tijd om -bijvoorbeeld – op huwelijksreis te gaan 🙂  

Jaarhoroscoop 2010 Weegschaal: In 2010 krijg je de gelegenheid om je leven een nieuwe richting te geven Weegschaal. Het is aan jouw over om te zien wat je moet doen en de veranderingen daadwerkelijk in werking te zetten. Er is een dynamiek aanwezig die je de goede kant uit duwt. Dus minder aarzelen in 2010..en meer doen!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in jaarhoroscopen 2010 en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *