Ton schept een beeld van 2010*****

Het jaar 2010.  * 31/12-2009  (23.59.60 uur)

 Ach wat een belofte toch weer, zo’n lief nieuw jaartje. Een Steenbokje met Weegschaal ascendant waarin Saturnus staat. Geen hardloper, want Saturnus neemt bescheiden en weloverwogen stapjes, maar de Weegschaal ascendant is lieftallig en Saturnus maakt de uitstraling ernstig wat toch weer vertederend aan doet bij zo’n kleintje. En dan de Maan in Kreeft, voor Nederland zo zorgzaam, want daar gaat dit plaatje ook over, zorg en behoedzaamheid. Het vierde huis is nogal zwaar bemand, ‘het hemd is nader dan de rok’ past daarbij. De nog steeds dichtbij staande Pluto maant tot voorzichtigheid, maar we lopen bij hem vandaan. Venus staat naast de Zon in vier, we gaan het thuis weer gezellig maken en daar hoort ook het aspect van Jupiter met Neptunus in 5 bij. We gaan ons vermaken met spel en creativiteit, dit aspect is zelfs gunstig voor onze deelname aan de voetbal WK door zijn mooie aspect naar het MC. Wel geeft dit aspect op Mars in 11 te denken:  klopt ons beeld nog wel dat we hebben van vrienden en beschermers? Iets om over na te denken (Afghanistan) Mercurius, ook weer uit 4, maakt een mooi aspect naar Uranus in 6, er zullen weer mooie boeken worden geschreven, dit jaar en voor de gezondheidszorg komt meer aandacht. Al met al een aardig plaatje voor een jaar waarin we de wereld meer vanuit de eigen huiskamer bekijken, maar niet te bang hè, laat niet alles opknappen door de eenzaam in vuur staande Mars en het jaar daarop weer volop naar buiten!! Een fijn 2010 allemaal. Ton

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Ton schept een beeld van 2010*****

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *