Horoscoop Edward Schillebeeckx

Edward Schillebeeckx  * 12/11-1914. (tijd onbekend) Priester, Theoloog. Door Ton Brakenhoff

Hij overleed vlak voor Kerstmis en in de drukte van Kerst en Nieuwjaar zou hij zomaar uit het oog verdwijnen en dat mag niet! Nu is waar hij mee bezig was niet voor iedereen gesneden kost maar ik maakte de tijd rond het 2e Vaticaanse concilie mee en heb voldoende over hem gehoord om hoogachting voor hem te hebben en.. zijn horoscoop te bekijken. Een vooraanstaand RK theoloog met een Jupiter Uranus conjunctie. Geloof me, mensen met die conjunctie gaan altijd langs de grens. Bijna alle grote bergbeklimmers hebben dit aspect en het getuigt van het negeren van elk gevaar en het opzoeken van de uiterste grens. En wat doet een dergelijk aspect bij een Theoloog, precies, de uiterste grens opzoeken. Daarbij is hij een Schorpioen en dit teken gaat ook voor niemand uit de weg. Als derde kracht aspect zien we de Pluto Saturnus conjunctie, alweer een power aspect. We kennen niet de werkelijke waarde van deze geestelijke krachtpatser op de denkrichting binnen de RK kerk maar als er iemand is die gemorreld heeft aan de ijzeren wetten van het Vaticaan, dan is hij dat wel. Graag even de pet af en een minuutje stilte!

De Horoscoop van Edward Schillebeeckx (note van Liz: er doet zich een typisch Mercurius retro probleem voor. Ik kan voor een of andere reden de horoscoop niet opladen! Heb nu verschillende pogingen gedaan en snap er niets van. Er wordt aan gewerkt…)

 

 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

6 Reacties op Horoscoop Edward Schillebeeckx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *