Venus/Uranus… De echte Mrs. Robinson..

Een van mijn favoriete films is The Graduate – waar een student, Dustin Hoffman, een relatie begint met een oudere vrouw (Mrs. Robinson gespeeld door Anne Bancroft) – alleen om uiteindelijk verliefd op haar dochter te worden. Hilarische film, echt een aanrader. Vandaag staat de echte Mrs. Robinson in het nieuws. Mrs. Robinson de vrouw van de Noord Ierse 1e minister. Deze Mrs. Robinson heeft net een relatie achter de rug met een 19 jarige jongen. Ze gaf de jongen 50 duizend pond om een zaak te beginnen – maar hoe ze aan dat geld kwam – moet nu onderzocht worden.  Haar man heeft voor de komende zes weken zijn ambt neergelegd. Venus in Steenbok – een oudere vrouw – pleegt overspel met een bijna viertig jaar jongere man. Dat is Uranus. Uranus is opzoek naar onconventioneel relaties, afkomst, leeftijd, land van herkomst, huidskleur – doen er niet toe. Het gaat om de opwinding, de sensatie, het doorbreken van taboe. Venus heeft ook met rijkdom te maken – en in deze relatie speelt geld duidelijk een rol.

Nog een prachtig voorbeeld  van Venus in de bok!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

6 Reacties op Venus/Uranus… De echte Mrs. Robinson..

 1. Ria zegt:

  Ja, inderdaad Liz…. astrologie werkt!
  Ik zag afgelopen avond dit item in het NOS Journaal en moest ook gelijk denken aan de film The Graduate, met Mrs. Robinson….. what’s in a name?? 🙂

  Groetjes van Ria 😉

  • Indeed…:-) Maar de echte Mrs. Robinson heeft erg moeilijk momenteel. Heeft ook een zelfmoordpoging gedaan. Haar man neemt 6 weken uit mede omdat hij zich over haar wil ontfermen. Zijn eigen partij wil Mr. Robinson graag houden. Goede kerel – lijkt mij. Moet even kijken of ik haar geboorte data kan vinden. Uranus is definitief in het spel – vind je niet? Liz

 2. Ria zegt:

  Ja Liz, Uranus is zeker in het spel…
  taboe doorbrekend, sensationeel en een relatie die eigenlijk niet kan/mag.
  Ik ben benieuwd waar Uranus in haar radix staat (mocht je haar geboortedatum kunnen achterhalen)

  Groetjes van Ria 😉

 3. Ria zegt:

  Hoi Liz

  Ik heb op Wikipedia de geboortedatum van Iris Robinson gevonden ;
  6-9-1949 te Belfast Noord Ierland.

  Groetjes van Ria 😉

 4. Jas zegt:

  Steenbok staat bij mij op 5

  Hij reisde twee jaar door Maagd en ik heb ascendant in dat bevallige, doch verlegen teken

  Sinds januari vorig jaar had ik een periode dat ik goed in de markt lag, maar elke vrouw die ik dit jaar kende, was minstens 5 jaar ouder…

  Nou ja, ik heb genoten van deze periode en bijgeleerd 😉

  Saturnus als heer 5 liep door 1…

 5. Jas zegt:

  Ach ja

  Ik heb een venus oppositie saturnus…

  Misschien val ik gewoon op oudere vrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *