Venus/Uranus… De echte Mrs. Robinson..

Een van mijn favoriete films is The Graduate – waar een student, Dustin Hoffman, een relatie begint met een oudere vrouw (Mrs. Robinson gespeeld door Anne Bancroft) – alleen om uiteindelijk verliefd op haar dochter te worden. Hilarische film, echt een aanrader. Vandaag staat de echte Mrs. Robinson in het nieuws. Mrs. Robinson de vrouw van de Noord Ierse 1e minister. Deze Mrs. Robinson heeft net een relatie achter de rug met een 19 jarige jongen. Ze gaf de jongen 50 duizend pond om een zaak te beginnen – maar hoe ze aan dat geld kwam – moet nu onderzocht worden.  Haar man heeft voor de komende zes weken zijn ambt neergelegd. Venus in Steenbok – een oudere vrouw – pleegt overspel met een bijna viertig jaar jongere man. Dat is Uranus. Uranus is opzoek naar onconventioneel relaties, afkomst, leeftijd, land van herkomst, huidskleur – doen er niet toe. Het gaat om de opwinding, de sensatie, het doorbreken van taboe. Venus heeft ook met rijkdom te maken – en in deze relatie speelt geld duidelijk een rol.

Nog een prachtig voorbeeld  van Venus in de bok!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

6 Reacties op Venus/Uranus… De echte Mrs. Robinson..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *