Mariette Hamer…

Door de week ben ik laat opgebleven om het debat over het David’s raport live te volgen. Het was – op zijn engels gezegd – compulsive viewing.  Ik vond dat Mariette Hamer het fantastisch deed. Fantastisch. Ze bleef kalm, beleefd, overtuigend. Zo’n vrouw moet je serieus nemen. Zo’n vrouw moet heel erg goed voor de PVDA zijn… “Hamer” wat een naam en Marriette hammerde haar standpunt keihard op tafel.De horoscoop van Mariette Hamer.

hamer

Met vier planeten in lucht, inclusief de Zon en Mercurius in Tweeling is Mariette Hamer thuis in de wereld van ideeen. Ze is een denker. Communicatie is voor haar een geweldig middel om haar intellecteeel overwicht te laten zien. Mars in Ram – een Ram moet je echt verslaan. Wijken is een woord die Mars in Ram types nauwelijks kennen. Het zijn vechters, en als ze iets terecht vinden, knokken ze ervoor. Met Saturnus in oppositie met de Zon, kan ik me voorstellen dat Mw. Hamer ook flink wat tegenslagen of oppositie in haar leven, heeft moeten overwinnen. Dit soort opposities zijn lastig in de jeugd – maar als men ouder wordt – heb je er veel profijt aan. Het zijn de soort aspecten die een “karakter” vormen. Zo’n zon/saturnus opposities maakt heel grondig. De manier waarop alle planeten door de horoscoop verspreid zijn – geven – net als Tweeling zelf – veelzijdigheid te zien. Flexibiliteit. Die Venus oppositie Neptunus en vierkant Uranus is spannend. Mooie vrouw… Venus in Stier. Maar ze zal zeker veel moeten inleveren op de liefdesvlak om de top te bereiken.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Astrologie: Nederland kiest, horoscopen BN'ers en getagd. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Mariette Hamer…

  1. Pingback: Astrologie.blogo..2010 jaaroverzicht - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *