Hellenistic Astrologie: Martien Hermes..

virgs

Martien heeft mij gevraagd om wat aandacht aan zijn nieuwsbrief te besteden. Dat doe ik graag. Ik heb zelf een x-aantal jaren traditioneel astrologie met John Frawley gestudeerd en alhoewel ik niet zuiver traditioneel ben, heb ik wel oog voor de wijsheid van de oude astrologen. Maar goed…Dit is een voorafje van Martien’s laatste nieuwsbrief. Wil je de volledige nieuwsbrief lezen, dat moet je op de mailing list staan. Opgeven kan. Martien kun je mailen: mahermes@tiscali.nl

“Zo’n 15 jaar geleden werd de hellenistische astrologie wereldwijd op de astrologische agenda gezet en heeft intussen een geheel eigen plaats ingenomen in de recente opleving van de klassieke astrologie.
Dat is vooral te danken aan het werk van Robert Schmidt, die samen met Robert Hand en Robert Zoller Project Hindsight startte in 1994, dat zich ten doel stelde zoveel mogelijk klassieke teksten over astrologie te vertalen. Robert Schmidt heeft het zijn levenswerk gemaakt om deze hellenistische astrologie te restaureren en toegankelijk te maken voor de moderne astroloog.
Het is mij een groot genoegen deze astrologie te presenteren en toegankelijk te maken voor het Nederlandse en Belgische publiek.’

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in General en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *