Myrthe…. Jaarhoroscopen

sun&moon

Eind vorig jaar gaf ik  een kleine groep astrologen inzicht in het geheim van het schrijven van dag-week-maand en jaarhoroscopen. Eentje daarvan – de Amsterdamse astroloog Myrthe – heeft het gepresteerd een jaar horoscoop op haar website te plaatsen. Deze jaarhoroscopen laten een talent zien. Dat meen ik. Het is echt niet zo makkelijk een jaarhoroscoop te schrijven. Dus Myrthe…chapeau!!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen en getagd. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Myrthe…. Jaarhoroscopen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *