Jupiter in Vissen: Geschiedenis van de wereld

mummy

Een van de dingen die mij in astrologie het meest fascineert is de manier waarop hemel en aarde zich weerspiegelen. Dennis Elwell – een van mijn favouriete astrologen – noemt dit synchroniciteit tussen boven en beneden “multicongruence”. Gisteren lanceerde de BBC radio 4- nota bene op de dag dat Jupiter naar Vissen gaat – een nieuw programma: “The History of the World in 100 objects”. Dit fascinerende programma is gebaseerd op de collectie van The British Museum. Jupiter heeft met inzicht in het geheel te maken, met de hoofdlijn en musea zijn Jupiter plekken.  Het programma is opnieuw – online- te beluisteren en volgens mij komt er elke dag een nieuw onderwerp ter sprake. Hier is wat informatie over deel 1 de mummy van Egyptian preister (Jupiter) Hornedijtef:

” Hornedjitef was a priest who died around 2,250 years ago, and he designed a coffin that, he believed, would help him navigate his way to the afterlife. Little did he know that this afterlife would be as a museum exhibit in London. This ornate coffin holds secrets to the understanding of his religion, society and Egypt’s connections to the rest of the world.”

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, Jupiter in Vissen en getagd. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Jupiter in Vissen: Geschiedenis van de wereld

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *