Edwin de Roy van Zuydewijn: Zonde van een prima mens

edwin2

Edwin de Roy van Zuydewijn (16 juni 1966, Amsterdam. Tijd onbekend) door Ton Brakenhoff

Toen met de kwestie rond prinses Margarita bekeek ik de horoscoop van Edwin de Roy van Zuydewijn al eens en ontdekte een mooie zachte kant in hem. En gisteravond was hij bij Pauw & Witteman samen met zijn advocaat naar aanleiding van een onderzoek van ombudsman Brenninkmeijer naar vermeende smaad van zijn naam etc etc. Twee prachtige driehoeken sieren zijn horoscoop, wel steeds met de conjunctie van Pluto met Uranus op een van de hoekpunten. Zijn liefde kan groots zijn!! Venus echter, die over onze emotionele verbindingen gaat, krijgt een oppositie van Neptunus en het probleem daarbij is niet alleen de mogelijkheid van totale opoffering, maar ook dat we geen scherp zicht hebben op onze verbindingen. Dan zijn er twee andere aandachtspunten: De Zon/Maan ontvangt een vierkant van Saturnus (hij verloor zijn vader op jonge leeftijd) en draagt dit verlies door zijn leven heen. Het tweede aandachtspunt is Mars die vierkant op de Uranus-Plutoconjunctie staat waardoor hij een tomeloze vechtlust krijgt, die hem niet laat rusten het hem aangedane leed te bevechten. Je zou zeggen ‘een betere zaak waardig’.

De horoscoop van Edwin de Roy van Zuydewijn:

edwin

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *