Rechtszaak Geert Wilders: horoscoop van Nederland

ned

Vandaag – als ik me niet vergis – begint het proces in Amsterdam tegen Geert Wilders. Heerlijk – meneer Wilders – en zijn partij – mag weer volop  van bakken vol gratis publiciteit profiteren. Het is ongeloofelijk wat deze man presteert. Maar we moeten niet al te klein denken. We mogen het Amsterdamse gerechtshof niet helemaal voor gek verklaren – dat zij zich leent voor deze “show process” tegen Geert Wilders. Als we naar de horoscoop van Nederland (16 maart, 1815, 10.12 GMT, Den Haag) zelf kijken – dan is het heel opvallend dat Pluto op dit moment rondom de descendant schommelt. De descendant – het huis van openlijke vijanden – het huis van de onbekende “ander”, het huis van moordenaars en mensen die plannen smeden om moorden te plegen. Met dit voor ogen – is het niet wonderlijke – dat de Detroit bomber in Amsterdam in het vliegtuig  stapte? De kosmische klok…tik tik tik…..

Zo..nu mag de heer Wilders even Pluto spelen. Oude koeien worden uit de sloot gehaald. Dit terwijl Nederland momenteel ook transit Neptunus erg dicht op de MC heeft waardoor de gezag van de regering wordt ondermijnd. Oei… Na de opschudding van de David’s raport, komt de opschudding dat Wilders heette. “Never a dull moment…..” Wordt vervolg…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie, Pluto in Capricorn en getagd, , , . Bookmark de permalink.

8 Reacties op Rechtszaak Geert Wilders: horoscoop van Nederland

 1. Ga-lama zegt:

  Vrijheid van meningsuiting is dat niet meer Uranus transitair die nu een exacte conjunctie met mercurius maakt. Mercurius heerser 4 de grondwet van het
  moederland staat nu ter discussie. Mercurius ook heerser 12 het neptunushuis voor spiritualiteit! Mercurius in horos nl staat daarbij ook
  nog eens in Vissen. Alles (=vissen) moet kunnen! Te tolerant en te weinig begrenzing omdat de maan daarbij ook nog eens in het vissenhuis 12 staat.
  Suriname noemde Nl niet voor niets Narco-staat!

 2. Hi Yvonne..Uranus ook. Het is natuurlijk een complex van dingen die nu bij elkaar komen. Pluto op de desc. heeft wel met een (onbewust) collectief behoefte om een confrontatie aan te gaan. Wat vinden we nou echt? Een behoefte aan duidelijkheid, helderheid, richting, en dat met Neptunus op de MC. Hahahah Maar gaat het nou echt om vrijheid van meningsuiting – of is het meer een kwestie van anderen een hoek in willen douwen? Maar ik geef wel toe – kwa uitstraling heeft Wilders Uranische trekken… Hele aparte figuur. Maar kwa agenda – vind ik hem heel Plutonisch. Op angst voor het onbekende inspelen. Hij is niet voor niets onder de conjunctie van deze twee geboren. Leuk dat over Suriname :-)mvgE

 3. Ga-lama zegt:

  Volgens mij gaat het over verlies aan identiteit! Wilders bestaat omdat er aanhang is! Dat vraagt om onderzoek. Persoonlijk vind ik Wilders helemaal niet bedreigend, laat staan Plutonisch.
  Pluto op 7 zet ook diplomatieke verhoudingen onder druk, zoals relatie met Ijsland die waarschijnlijk nooit terugbetaald. Nederland is te tolerant, stelt te weinig grenzen. Zoals hier in Belgie waar Borgerhout al Borgerokko wordt genoemd dan is er iets fundamenteels fout.Iedere persoon, bedrijf, dorp, stad, land heeft een identiteit gevoel van verlies maakt des duivels. Vroeger mocht 7/8 procent allochtoon zijn dat was niet voor niets!

 4. Pingback: Horoscoop van Geert | Krapuul.nl

 5. ton zegt:

  Pluto komt boven water! De horoscoop bekijkend weet ik nog niet zo zeker of ik dat Nederland wel tot mijn vrienden zou toelaten.

 6. Pingback: Gemeenteraadsverkiezingen: horoscoop CDA - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

 7. Pingback: Gemeenteraadsverkiezingen: Horoscoop CDA - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

 8. Pingback: Astrologie.blogo..2010 jaaroverzicht - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *