Rechtszaak Geert Wilders: horoscoop van Nederland

ned

Vandaag – als ik me niet vergis – begint het proces in Amsterdam tegen Geert Wilders. Heerlijk – meneer Wilders – en zijn partij – mag weer volop  van bakken vol gratis publiciteit profiteren. Het is ongeloofelijk wat deze man presteert. Maar we moeten niet al te klein denken. We mogen het Amsterdamse gerechtshof niet helemaal voor gek verklaren – dat zij zich leent voor deze “show process” tegen Geert Wilders. Als we naar de horoscoop van Nederland (16 maart, 1815, 10.12 GMT, Den Haag) zelf kijken – dan is het heel opvallend dat Pluto op dit moment rondom de descendant schommelt. De descendant – het huis van openlijke vijanden – het huis van de onbekende “ander”, het huis van moordenaars en mensen die plannen smeden om moorden te plegen. Met dit voor ogen – is het niet wonderlijke – dat de Detroit bomber in Amsterdam in het vliegtuig  stapte? De kosmische klok…tik tik tik…..

Zo..nu mag de heer Wilders even Pluto spelen. Oude koeien worden uit de sloot gehaald. Dit terwijl Nederland momenteel ook transit Neptunus erg dicht op de MC heeft waardoor de gezag van de regering wordt ondermijnd. Oei… Na de opschudding van de David’s raport, komt de opschudding dat Wilders heette. “Never a dull moment…..” Wordt vervolg…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie, Pluto in Capricorn en getagd, , , . Bookmark de permalink.

8 Reacties op Rechtszaak Geert Wilders: horoscoop van Nederland

  1. Pingback: Horoscoop van Geert | Krapuul.nl

  2. Pingback: Gemeenteraadsverkiezingen: horoscoop CDA - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

  3. Pingback: Gemeenteraadsverkiezingen: Horoscoop CDA - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

  4. Pingback: Astrologie.blogo..2010 jaaroverzicht - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *