Ceres Workshop Zaterdag in Amsterdam

zodiac

Ik ben erg laat met het aankondigen van deze workshop, gegeven door collega Faye Cossar. Faye heeft gedegen onderzoek gedaan naar de invloed van Ceres – en in deze workshop, deelt ze haar bevindingen met jullie mee. Interessant planeet die Ceres. Sinds Pluto niet meer als planeet maar als planetoide geldt, heeft hij dezelfde status als Ceres. We weten dat Pluto werkt – Ceres dus ook. Voor alle informatie over deze fascinerende lid van onze astrologische familie… ga op zaterdag naar de workshop šŸ™‚

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *