Hart voor Haiti: Giro 555

Vanochtend zag ik op de BBC hoe een groep Amerikaanse hulpverleners een jongen van 8 levend uit de puin haalden. De jongen groette zijn bevrijders met opgeven armen. Het was een “halleluja” moment. “Ik ben er.” In antwoord op dit gebaar – begon de hele ploeg te applaudiseren. De tranen schoten in mijn ogen. Wat een prachtig, spontaan gebaar. Kort daarop kwam ook de zus van de jongen levend te voorschijn. Deze kinderen hadden de dood overwonnen.Dit filmpje is online te bekijken. Wonderen gebeuren.

De horoscoop van de Haiti beving (jan 12 2010, 4.43 pm, Port au Prince, Haiti).

haiti

Het is opvallend dat de lunar eclips van 31 december, op de ascendant van de aardbeving valt, terwijl de solaar eclips van de 15e, ook in huizen 1 en 7 vallen. De heerser van deze eclips is Saturnus die in de periode tussen de lunar en de solaar eclips retrograde ging lopen. Deze Saturnus valt op de IC van de eclips horoscoop en heeft dus ook met de aarde, letterlijk de grond onder te voeten te maken.

Vanavond is er een grote aktie voor Haiti. Zo…tast diep in de buidel. Giro 555… 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Hart voor Haiti: Giro 555

  1. Pingback: Astrologie.blogo..2010 jaaroverzicht - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *