Horoscoop Wilfried de Jong

Wilfried de Jong * 30/9-1957. (tijd onbekend) TV presentator. Een altijd fascinerende figuur. Als ik hem zo bezig zie in die wereld van tv en glamour, zie ik hem als een dissonant en toch past het; eigenaardig. Er is nog iets met Wilfried, hij heeft het teken Vissen ergens prominent in de horoscoop staan want hij is zeer VIS. Door het ontbreken van zijn geboortetijd is dat niet te duiden, maar het is overduidelijk. In zijn programma ’24 uur met…’ zwemt hij als een vis in zijn eigen kom. En toch is het hier ook net iets anders, hij is niet alleen de vis, maar ook de visser. Hij heeft iets van een jager, kijken, observeren, luisteren, ruiken en.. toeslaan. We laten de horoscoop voor wat die is en kijken alleen naar zijn Jupiter Zon Mars conjunctie want daar gaat het om, dat is de jager, ook de nieuwsman, de verslaggever. Jupiter conjunct Mars komen we steeds tegen in de presentator horoscopen. Een kleine greep, Paul Witteman, Philip Freriks, Matthijs van Nieuwkerk. Mars en Jupiter in samenwerking. Jagend, eigengereid, agressief, scherp, het nieuws is hun buit en ze laten die vol trots zien. Daarnaast: Jupiter en Mars zijn niet zo bezig met het lot van hun wild, noch met morele kant van de jacht. Hun combinatie doet me denken aan een hond en niet eens zo’n trouwe. Niets ten nadele van Wilfried de Jong, ik ben blij met hem! De horoscoop van Wilfried de Jong:

wilfried

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Horoscoop Wilfried de Jong

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *