Over Venus in Waterman…”A Tool to Deceive and Slaughter”

Venus heeft een duidelijk band met kunst – maar met Venus nu in de technologisch gezinde Waterman – heeft een kunstenaar een  interessant kunstwerk op ebay te koop aangeboden. Het werk door Caleb Larsen heet “A tool to Decieve and Slaughter” . De internet is een Uranus/Waterman gegeven, en dit is een kunstwerk dat zichzelf te koop zet op internet. “A tool to Decieve and Slaughter” is een glanzende zwarte doos, zo grot als een verhuisbox. Het werk zoekt continu verbinding met de internet, en zet zichzelf continu to koop. Er zit een processor in dat elke tien minuten kijkt of het werk al verkocht is. Ik citeer uit de NRC  van 29 januari, “het geniale aan dit conceptuele werk is dat niemand het ooit zal bezitten omdat de logistiek van het kunstwerk dit verzekert”. De kunstenaar wilde zelf onderzoeken of je op een speelse manier met kunst geld kan verdienen. Het belangrijke aan dit werk volgens kunst critici is dat het laat zien dat in ons internettijdperk – kunst de kunst markt niet nodig heeft. Wat een bevrijdend idee. Helaas heb ik geen geboorte data voor Caleb Larsen kunnen vinden 🙁

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, Uncategorized en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *