Astrologie: Horoscoop Jeroen Krabbe

De horoscoop van Jeroen Krabbé   * 5/12-1944   (10.00uur MET A’dam – bron Wout Hendrickx) Acteur, regisseur en kunstschilder. Door Ton Brakenhoff.

We bezochten vorige week een tentoonstelling van zijn schilderijen in kasteel Het Nijenhuis in Heino en het maakte indruk! Als het grote publiek hier meer zicht op krijgt kon zijn ster nog wel eens hoog rijzen. Vooral zijn kleurgebruik is heel liefelijk. De gecontroleerde vaardigheid die uit de verfbehandeling was af te lezen deed me al een Mercurius Saturnus aspect vermoedden. Zo’n aspect verraad een lange blik, een goede kijk, de concentratie. Rembrandt had een soortgelijk aspect. Zijn horoscoop laat nog een paar opmerkelijkheden zien. Bijvoorbeeld Venus in de ascendant die een driehoek van Jupiter ontvangt, voor een publiekslieveling mooi meegenomen. Pluto heer MC in conj. met de Maan doet daar een schepje bovenop. Het meest opvallende aspect bestaat uit de conjunctie van Zon Mars opp. Uranus waar Pluto/Maan mooi op straalt, hierin schuilt een enorme creatieve werklust. Daarbij valt zijn geweldig mooi geaspecteerde Neptunus op, goed voor elke kunstuiting. Ergens noemde ik hem een goudvink, maar daarmee doe ik hem te kort. Zijn talenten zijn talrijk maar hij brengt ze door hard werken tot ontwikkeling. De horoscoop van Jeroen Krabbe..

krabbe

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Astrologie: Horoscoop Jeroen Krabbe

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *