Boekrecensie: Bert Esser, Astrologie als taal van de allesomvattende eenheid

Heb je altijd meer willen weten over de Werkgemeenschap van Astrologen? Indien ja… dan is dit boek echt iets voor jouw. In dit boek komt Bert Esser tot de conclusie dat alle verbanden van de astrologie met andere disciplines geen toeval kunnen zijn, maar wijzen op een onderliggende eenheid van al het geopenbaarde in het heelal. Met een uitleg van het nulpuntveld laat de auteur zien dat de astrologie een taal van de allesomvattende eenheid is.

Na vragen beantwoordt te hebben als: Wat is astrologie, hoe is het ontstaan, hoe oud is het en is het bijgeloof, worden verschillende disciplines vanuit astrologisch perspectif bekeken. Hierbij koppelt de auteur de astrologie onder andere aan de muziek, (alternatieve) geneeskunde, fysica, reïncarnatie,, psychotherapie, de taal, wereldgodsdiensten en het periodieke systeem.

 Dit boek is het resultaat van meer dan veertig jaar praktijkervaring in astrologie en een diepe interesse in de achtergronden van de astrologie. Bert Esser werkt vanuit de astrologie van de Werkgemeenschap van Astrologen (WvA). Relevante begrippen uit de WvA worden kort en helder uitgelegd.  

Dit boek is o.a. bij uitgeverij Hajefa te koop…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in boekrecensies en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *