Op vakantie: Astrologie op reis…

Kreeg vanochtend een bericht van Demeter George. Demeter is bekend van haar werk met asteroids.. Haar boek, Asteroid Goddesses is denk ik het beste boek over dit onderwerp. Als jullie anderen interessante boeken over dit onderwerp kennen – laat het weten. Demeter organiseert ook tours. Dit jaar van october 1 – 13 staat er een reis naar Egypte aan de agenda. De reis heeft een titel: Egypt: The Stars and the Soul. Zo…. als je in 2010 een reis wilt maken en je kenneis van astrologie wilt verdiepen  – is Demeter’s website zeker een bezoek waard.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in General. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Op vakantie: Astrologie op reis…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *