Zo.. Waar zijn de maandhoroscopen gebleven???

Goede vraag… Waar zijn de maandhoroscopen gebleven?? Desondanks mijn zeer goede voornemens om elke maand- een maandhoroscopen– te schrijven, is het in februari er niet van gekomen. Zelfs een Steenbok wezen vergist zich wat de tijd betreft. Een dag heeft helaas maar 24uur en een mens moet prioriteiten stellen, keuzes maken, enz. Maar om jullie niet helemaal teleur te stellen, zet ik hier een link naar een van mijn favourieten “pop” (d.w.z. populaire) astrologen, Adrian Duncan. Adrian is echt een hele goede astroloog (van hem heb ik zelf geleerd hoe je dit soort horoscopen schrijft!!) en ik lees meestal zijn maandhoroscoop voor de Bok.  Om mijzelf als voorbeeld te nemen, begint mijn februari horoscoop als volgt:

“You begin the month with the pressure piling on in your career; this is a phase when some sort of transformation is called for.”

Exactly!!! Nu snap je waarom mijn eigen maandhoroscoop niet van de grond is gekomen!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *