Zondag ochtend..

adam

Glisteren gaf ik een middag-workshop voor de AVN (Astrologie Vereniging Nederland) over de transits en progressies voor Nederland van 2010 tot 2012. Waarom tot 2012 vroeg ik me af, waarom niet voor tien jaar of langer?? Er is echt iets met dat jaartal 2012. Het is alsof dat jaartal als een blok boven ons hoofd hangt. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het zogenaamde einde van de Mayan kalender. Maar wat ik er van afweet – en dat is niet veel – is hun kalender cyclisch – dus een einde betekent zowiezo een nieuw begin. Het zal mij wel een worst wezen. Wat ik wel weet is dat sinds de dood van Christus – er altijd mensen zijn geweest die het einde des dagens aangekondigd hebben. . Maar leuk om te zien dat een astroloog van de formaat van Lynne Hayes zich over dit onderwerp buigt… Vandaar deze vroege zondag ochtend post!!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , . Bookmark de permalink.

8 Reacties op Zondag ochtend..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *