Astrologie…blogs

sun&moon

Collega astrologe Faye Cossar van de Amsterdam School of Astrology heeft een nieuwe blog – in het engels. Het heet “rant against the tv” of iets in die geest. Faye is een Waterman met een goed gevoel voor humor. Alhoewel ze voornamelijk tegen de BBC gaat blaffen…snik.. Ben grote fan van. Verder zag ik vandaag dat Marga Beervoets ook een leuk stukje heeft over de Detroit Bomber – Jasper (Huffelpuff??)  Marga’s engels is fantastisch – beter dan mijn Nederlands vrees ik 🙁

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Astrologie…blogs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *