Horoscoop Sven Kramer

http://www.youtube.com/watch?v=jRjMxjbR-xA&feature=related

Sven Kramer  * 23/4-1986.  (tijd onbekend) Door Ton Brakenhoff. Video op verzoek van Ton 🙂 

“Sven Kramer is een Nederlands langebaanschaatser. Zowel in seizoen 2006/2007, 2007/2008, 2008/2009 als in seizoen 2009/2010 werd hij Nederlands, Europees en wereldkampioen allround en wereldkampioen afstanden op de 5000 en 10.000 meter en de achtervolging.” Zo staat hij in Wikipedia en daar hoort natuurlijk nog een fatsoenlijke vermelding bij als Olympisch medaillewinnaar, want in 2006 was dat ‘maar’ een 2e plek op de 5000m en een bronzen plak bij de achtervolging. We wachten in spanning. Een kijkje in zijn horoscoop laat het aspect Mars conjunct Neptunus zien, hetzelfde langeafstandsaspect als bij Ard Schenk. De Zon schijnt er in een driehoek. Deze mannen moeten het inderdaad hebben van de muzikaliteit dat in het schaatsen huist. De lange slagen op het ritme van ‘Sleepy Lagoon’ van the Platters of rijden ze daar tegenwoordig niet meer op? Zon oppositie Pluto, een macht aspect dat prachtig afvloeit in de Mars Neptunus conjunctie. Mercurius driehoek Saturnus, ja, het is allemaal langeafstandswerk. Daar kan het sprint vierkant van Jupiter met Saturnus niet tegen op; Jupiter is er te lief voor. Ook te lief voor deze Spelen? De horoscoop van Sven Kramer..

sven

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

10 Reacties op Horoscoop Sven Kramer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *