Nog Meer Valentijns Dag?

venus

Beste lezers…. Als je snakt naar meer informatie over Valentijnsdag en over de liefde, wil ik jullie wijzen op de mogelijkheden binnen deze blog. Zo heb ik vorig jaar een Valentijnsweek in het leven geroepen, al deze artikelen – inclusief de horoscoop van de eerste Valentijnsdag – zijn nog te lezen. Zoek onder “categories” rechts op de voorpagina, onder Valentijnsweek. Er is ook een rubriek over “astrologie en relaties” waar ook veel leuks te vinden is. In Amsterdam is het wel erg romantisch… veel sneeuw…tijd voor een wandeling…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *