Blog Tip…

Mijn oproep aan lezers voor interessant sites/blogs is niet onbeantwoord gebleven. Deze tip komt van Faye Cossar. Het is een engelstalige site. Met de intrigerende naam: the distracted astrologer… Distracted betekent afgeleide – tenminste – dat denk ik. Kijk maar..

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *