Horoscoop Rijkman Willem Groenink

 

Rijkman Willem Groenink * 25/8-1949 (tijd onbekend), door Ton Brakenhoff
Misschien heeft ú nog iets opbeurends meegekregen van de Commissie De Wit die de zaken rond de overname van ABN-Amro onderzoekt, ik in ieder geval niet. Het was al in 2007 dat ik tegen onze, bij de ABN-Amro werkende dirigent zei: ‘Ik zou gelijk m’n geld bij die bank weghalen, als ik het er had! Met mijn geld gaan ze niet zitten ‘linkeballen’. (wielerterm) En het is allemaal gebeurd, zoals al die grote dingen gebeuren die soms miljoenen slachtoffers kosten. Het waren nu gelukkig alleen maar Eurootjes, maar dat iedereen toekijkt… etc etc. Goed, nu een hoofdrolspeler, de man die het blokje voor het wiel weghaalde: Rijkman Groenink. Er zit best iets kunstzinnig in die horoscoop, Venus Neptunus conjunctie in Weegschaal. Venus oa heer Stier, kan dus creatief over de centen gaan, hoewel de conjunctie met Neptunus versluierd en het vierkant met Uranus wel heel erg creatief maakt. Daar zit hem niet de kneep, die zit bij Zon conjunct Saturnus, dat geeft ontzettend veel doorzettingsvermogen. ‘Men kan grote lasten dragen’. En de angel zit bij de Mars Jupiter oppositie. Mars is Ego en Jupiter vergroot. Even een klein (ingekort) stukje Hamaker-Zondag: “We hebben dan ook zelden genoeg, willen steeds maar meer en steeds verder. Zowel materieel als geestelijk. We zoeken het avontuur, hebben enorme behoefte ons te bewijzen en willen geheel zelfstandig en ongebonden zijn. Het kan ons tot moedige strijders maken. Maar er is steeds gevaar dat we voortdurend te veel eisen van onszelf en mogelijk van anderen. Met dit aspect weten we echter telkens weer op te veren uit de valkuil die we bij tijd en wijle voor onszelf graven en met onze inzet kunnen we anderen enorm stimuleren”. Wie zou hem ook moeten stoppen??

De horoscoop van Rijkman Willem Groenink

rijkman

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

11 Reacties op Horoscoop Rijkman Willem Groenink

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *