Horoscoop Jeremy Wotherspoon

 

Horoscoop Jeremy Wotherspoon  * 26/10-1976  (tijd onbekend)  Schaats sprinter.Door Ton Brakenhoff

Hij werd 9e op de 500m en dat was beslist tegenvallend want hij had moeten winnen. Even kort wat Wiki over hem meldde: Wotherspoon is viervoudig wereldkampioen sprint, tweevoudig wereldkampioen op de 500 meter en hij werd eenmaal wereldkampioen op de 1000 meter. Hij is recordhouder wat wereldbeker overwinningen betreft bij de mannen.

Maar het is nog niet afgelopen! Een korte blik op de no 1,2 en 3 van de 500 m laat op 1 een Zon vierkant Jupiter en Mars opp. Pluto zien en onthoudt Maan opp. Neptunus even. Op 2:  Zon opp Pluto waarop driehoek Neptunus staat. (zijnde hét aspect van Kramer) Op 3:  Venus Mars conj. en Maan driehoek Neptunus. Op 1 dus puur kracht, op 2 groot vermogen afvloeien naar Neptunus en op 3 trainen, trainen en nog eens trainen. Hoe zit het met Wotherspoon?

Mart Smeets toonde in een filmpje in de voorbeschouwing hoe Wotherspoon de zomer doorkwam. Een natuur mens, absolute rust, vissend in een riviertje zich geheel verlatend op waar Neptunus hem heenvoert. Hier ervaart hij de geestelijke balans waarop hij schaatst. In die rivier heeft hij het gelijke gevoel waarop hij feilloos de bochten doorglijd, planerend op een strookje niets. Zijn horoscoop laat wel een bliksemvermogen zien in de vorm van Zon conj. Uranus en Mars, maar het is zijn mooi geaspecteerde Neptunus die hem zijn uitzonderlijke balans geeft. Was blijkbaar even verstoord! De horoscoop van Jeremy Wotherspoon:

jeremy 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Horoscoop Jeremy Wotherspoon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *