Workshop met Deb Houlding in Amsterdam

 Nog een herinnering. Deborah Houlding is binnenkort in Amsterdam. Ik heb begrepen van Faye dat deze dag beslist niet alleen voor klassieke junks is. De aanpak is zo dat astrologen (in het meervoud) bate bij zullen hebben. Laat ons eerlijk zijn, wanneer heb je voor het laatste een workshop bijgewoond die over de zoektocht naar de ziel ging? Precies. 

Deborah Houlding is een van de grote lichten op het gebied van uurhoek en de klassieke astrologie. Ze heeft humor, een moderne aapak, en is een super teacher. Doe je best om er te zijn.  Deborah Houlding will be in Amsterdam! En Faye Cossar is de persoon die de boel regelt. De titel van dit workshop is: The Cosmic Soul-Quest.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *