Horoscoop Mark Tuitert

 

Mark Tuitert *4/4-1980 (tijd onbekend) Olympisch goud op de 1500m schaatsen. Door Ton Brakenhoff:

Uitspraak Tuitert de dag erna: ‘De hele nacht wakker gelegen en toch gedroomd’. Mag ik graag zien, een Ram die een ‘korte baan’ wint. Hij wilde liefst een allrounder zijn, een man die ook de 10 km kan winnen maar coach Orie adviseerde hem kortere afstanden te pakken. Astrologisch is dat een aardig verhaal, zo’n Ram met Mars Jupiter conjunt die wil excelleren op de lange afstand, hoe komt hij er bij? Zijn horoscoop laat een Mercurius Saturnus oppositie zien waarop Neptunus vierkant staat, hij heeft gewoon een langeafstandshoofd. Lange, solide gedachten in een sprinters lijf met Mars Jupiter conjunct. Er is een ‘genie’ nodig om dit te doorzien en die eer gaat naar Jac Orie. Jac is van 23 januari en bij die vroege Watermannen huizen genieën. Hij kwam er achter dat die tweeledigheid in Mark Tuitert ten gunste moest komen van de sprinter. En dat het Jac Orie kon zijn om dit vertrouwen te winnen heeft te maken met de Venus van Mark Tuitert die prachtig op de vork van Zon Uranus staat in de horoscoop van Orie. De horoscoop van Mark Tuitert:

mark

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

6 Reacties op Horoscoop Mark Tuitert

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *