Astrologie les op school in de VS?

Zullen kinderen in de VS straks astrologie-les krijgen ? Het antwoord hierop is “ja”  – in ieder geval als je in South Dakota woont. Wetgevers in South Dakota willen graag dat astrologie en cosmologie op de school curriculum komen te staan. Dit heeft nu vooral betrekking op de climaat debat en de wetenschap hier omheen. Astrologie zou dus een ander interessant perspectief bieden. Interessante ontwikkelingen daar  in South Dakota ….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *