Blogs en meer blogs…

lights

Ik begin me te realiseren dat ik astrologie blogo als een soort opslag ruimte kan gebruiken. Het is een logische plek om websites die ik zelf interessant vind, of resources die ik niet wil vergeten, op te slaan.  Deze blog werd mij aangeraden – en het lijkt inderdaad een goede. Veel artikelen over allerlei onderwerpen – maar helaas wel in het engels. Een oproep – mochten jullie goede nederlandstalige blogs tegenkomen – geef ze aub door.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in web resources. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Blogs en meer blogs…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *