Horoscoop Ruud Lubbers: aanklacht afgewezen

Ik woon lang genoeg in Nederland om de naam Ruud Lubbers goed te kennen. Ruud Lubbers is een tijd lang een “household” naam geweest- net zoals Jan Peter Balkenende nu. Sinds de beschuldigingen van ongewenste seksuele intimiteit – en zijn vertrek van de United Nations – heeft Ruud Lubbers wat minder in de schijnwerpers gestaan. Vandaag staat hij toch wel weer in de krant. Ik lees “aanklacht tegen Lubbers afgewezen”. Wat heeft dit lang doorgesudderd. De oorspronkelijke aanklacht stemt uit 2004!!  Maar goed… de Verenigde Naties en het VN personeel genieten van immuniteit – en dit is dan de reden voor de afwijzing. De horoscoop van Ruud Lubbers:

ruud

Wat mij meteen opvalt is de Stier bezetting. Jan Peter Balkenende is ook een Stier – verder nog – beide mannen zijn op dezelfde dag geboren. Niet gek dat ze beide CDA leiders waren. Staande voor de “zuiver” Nederlandse normen en waarden, conservatief, ploeteraars…. maar toch met een sterk verbinding met het volk. Nederland heeft de Maan in Stier en daar zit de resonatie. Nog altijd onder de transit van Neptunus vierkant de Zon – diende Lubbers zijn ontslag in. Jan Peter Balkende kreeg een rare infectie van zijn voet – maar meer belangrijk voor Balkenende’s transit Neptunus vierkant de Zon werd de moord op Theo van Gogh in november 2004.

Maar waar ik vooral naar wilde kijken – als ik eerlijk ben – is naar de seksuele aantijgingen tegen Ruud Lubbers. Is er iets… opdringerigs of vrouw onvriendelijk, of erg macho in de horoscoop terug te vinden? De Zon staat dicht op Uranus – dat geeft een element van ondoordachtheid – of van onvoorspelbarheid- maar maakt hem goed in staat om sneller op dingen te reageren – misschien ook aantrekkelijk vrouwen. Venus in Ram kan zich ook snel tot iemand aangetrokken voelen – maar in deze horoscoop is Venus ongeaspecteerd. De maan in Steenbok – leidt weleens tot het op afstand houden van de emoties – vooral als het diepe emoties betreft. Heeft iets van – op zijn engels gezegd “let sleeping dogs lie” – of laat maar. Kan de emoties verzakelijken. Goed met een therapeut erover kunnen praten – maar bijvoorbeeld niet met de eigen partner. Ik vraag me af hoe hij zijn transit van Pluto over de maan heeft meegemaakt?? Verder wat opvalt is de vierkant van Mars met Saturnus – en de Mars oppositie met Pluto. Dit maakt Saturnus de focal planeet in een t-vierkant. Een vechtersbaas – keihard in sommige opzichten – en zeker in staat de machinaties van macht goed te bespelen – en er voordeel uit te halen. Saturnus is ook hoog in de horoscoop – en zoals vaker met deze stand – als men niet integer handelt, kan deze stand van Saturnus een val inhouden. Want hoe je het ook wendt of keert – werpen de aantijgingen van seksuele intimidatie een schaduw over een anders succesvol verlopen politieke carriere. In het engels hebben we een mooie gezegde hierover “there’s no smoke without fire”…..

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, mundane astrologie en getagd, . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Horoscoop Ruud Lubbers: aanklacht afgewezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *