Nederlandstalig astrologie blog, goede tip

sunandmoon

Ja ja… ze beginnen nu op te komen die Nederlandstalige astrologie bloggers. Heb net van Christien een tip voor een goede nieuwe astrologie blog…   Faye Cossar heeft ook onlangs haar eigen astrologie getinte blog gestart – die zeker de moeite waard is om af en toe naar te kijken. Jupiter in Vissen – brengt vele stemmen – lang leve de diversiteit 🙂

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *