Omgaan met agressieve kinderen: astrologie

Dit artikel (astrologie blog) gaat over “kiddie star signs” en wordt geschreven door een astrologe en kinderpsychologe. Deze post gaat over kinderen en agressie. Je moet wel doorklikken op dit artikel om de link naar de website te kunnen openen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *