Agnes Kant stapt op – midlife crisis?

ag

Er was altijd een kans dat er iets verassends zou kunnen gebeuren ….. In mijn keek op de week op dinsdag – had ik het erover. De maan in Weegschaal op 3 maart – beheerd door Venus conjunt Uranus in Vissen. Uranus heeft altijd een element van onvoorspelbaarheid – slaat net als bliksem toe – op onverwachte plekken. Maar goed de kat is uit de mouw. Agnes Kant stapt op – een vrouw die een radikale belissing neemt. Ik noem het radicaal. Waarom opstappen? Ik mocht Mw. Kant. Vond haar aanpak verfrissend, recht door zee, doortastend. Als vrouw – genoot ik altijd van Femke en toen was er ook Agnes. Ik vond haar authentiek. Een vrouw die je serieus moest nemen. Maar kennelijk is er heel veel kritiek op haar optreden. Ze zou “verkrampt” overkomen. Ton Brakenhoff heeft een tijd geleden de horoscoop van Agnes Kant besproken. De link is hier. Haar vertrek – zou misschien een bevestiging kunnen zijn van de Zon in Steenbok. AGnes Kant is serieus, gedreven. De heerser van Steenbok is Saturnus – hier in de sensitieve en verlegen Vissen.  Transit Uranus nu over de geboorte Saturnus – zou de animo achter de beslissing kunnen zijn. Het leven toch over een andere boeg gooien? De mid-life crisis? De midlife crisis vindt astrologisch gezien plaats onder de transit Uranus in oppositie met de geboorte Uranus. Dit is een tijd waarin mensen belangrijke beslissingen nemen. Deze periode heeft iets van “doen NU voor dat het te laat is”. Het is een tijd van hoge spanning en onrust. Elementen van het leven die niet meer voldoening geven – worden overboord gegooid. Maar met Uranus is er altijd de risico dat men de baby met het badwater weggooit.

Tja. Een ding staat nu wel vast. De SP moet het nu zonder de integer Agnes  Kant doen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, mundane astrologie, vrouwen en getagd, . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Agnes Kant stapt op – midlife crisis?

  1. Pingback: Astrologie.blogo..2010 jaaroverzicht - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *