Horoscoop Emile Roemer – nieuwe leider van de SP

 

Emile Roemer   * 24/8-1962  (tijd onbekend) De horoscoop van de nieuwe leider van de SP. Door Ton Brakenhoff
Eigenlijk zijn we nog bezig met het verwerken van het opstappen van Agnes Kant en ik kan er niet goed over uit dat de kiezer….! Laat maar, ‘de koning is dood, leve de koning’. In dit geval Emile Roemer. Ik zag hem gisteravond bij Pauw en Witteman en het lijkt me een aardige vent, beetje kwetsbaar op het eerste gezicht en de heren P & W zochten al op slinkse wijze naar gaten in de verdediging. Zijn zondagse pak wellicht of de keurig opgeschoren nek? Ze namen zich tijdig in acht want heel soms veranderde de het ‘blauwe druifjes blauw’ in zijn ogen naar de koelere Sandvikstaal kleur. Een terecht opgemerkt signaal want met Emile moet men niet spotten. Er zijn twee aspecten die tot zijn wapenuitrusting behoren en dat zijn ten eerste zijn Zon Uranus conjunctie en ten tweede zijn Jupiter Pluto oppositie. Zon Uranus is uiterst krachtig en men moet het niet met deze mensen aan de stok krijgen, want Uranus is zeer creatief en rigoureus in zijn oplossingen. De Jupiter Pluto oppositie is een politiek aspect met wat nare bijverschijnselen. Politiek omdat het gaat over het aanvoelen van de macht. Colijn, van Agt en Balkenende hebben de conjunctie en Jan Marijnissen het vierkant. Er kleeft echter een gelijkhebberige kant aan maar in de politieke slangenkuil wil dat nog wel eens vertalen in ‘een rechte rug’. Nu heeft deze oppositie een bijkomend nadeel en dat is dat men soms te veel hooi op de vork neemt. Na het zien van zijn optreden bij P & W leek hij daar wel weet van te hebben.  We zullen van hem horen. Draaien doet hij niet want Uranus houdt hem keurig links. En SP, het is beslist geen verkeerde keuze! Groeten aan Agnes. De horoscoop van Emile Roemer.

roem

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Astrologie: Nederland kiest, mundane astrologie, TonBrakenhoff en getagd, . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Horoscoop Emile Roemer – nieuwe leider van de SP

  1. Pingback: Astrologie.blogo..2010 jaaroverzicht - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *