Na de thee, komt de koffie!!

coff

Ik wil jullie aandacht vragen voor dit stukje – in het engels – van the Atlanta Astrology Examiner. Schijnt dus dat er een reactie is gekomen op het succes van de  Rupublikeinse “the tea party” . Je raadt het al…het heet “the coffee party“.  Je moet wel doorklikken om de link naar deze file te kunnen openen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *