De 4000e uitzending:GTST (de horoscoop)

Goede Tijden Slechte Tijden. 1e uitzending 1/10-1990.  (19.30 Hilversum) door Ton Brakenhoff
Van de week was de 4000e uitzending van dit succesvolle programma. Tijd voor een kijkje in de horoscoop. Dat de Zon in de GTST horoscoop in Weegschaal staat is al direct een pluspunt, Weegschaal houdt het leuk en mooi. Ook de plaats van het Maantje in 11 in Vissen is goed omdat er een vriendschappelijke onderstroom uit spreekt. Meest opvallend is Saturnus op het MC in driehoek verbonden met de Stier ascendant en Mercurius in 6. Een stabiel Aarde raamwerk van een maximaal staande Mercurius, een vitale Stier ascendant en een ook maximaal staande, maatschappelijk betrouwbare Saturnus. Het 6e  schrijvers – huis laat een mooie samenstand zien van wederom een maximaal staande Venus geflankeerd door Mercurius en de Zon. De noodzakelijke creatieve spanning komt van het vierkant van Uranus en Neptunus. Er is nog een spanningelement, dit komt van een, weer maximaal staande planeet, Pluto. Weer op een plek die diepte zoekt en verbinding maakt. Dan is er nog een element dat aandacht vraagt en dat is de driehoek die Zon en Mars met Jupiter verbindt. We zagen bij voorgaande tv horoscopen dat de naar buiten gerichte energie van dit aspect aansprekend werkt. Welke astroloog heeft ze geholpen?? De GTST horoscoop:

gtst

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *