Internationale astrologie dag…

card

Hoe had het anders gekund eigenlijk… ? Op 21 maart – de dag dat de Zon zijn entree maakt in het teken Ram – wordt de internationale dag van de astrologie gevierd. Dit is echt nieuws voor mij. Hebben jullie ooit over “internationale astrologie dag” gehoord?? Voor zover ik het weet – wordt er in Nederland niets aan gedaan. En toch krijgt astrologie elders (met name in de VS) volop aandact. De AA – (the Astrological Association of Great Britain) heeft deze post op haar website geplaatst. Zo lees ik o.a. over een blogathon en er is een email adres voor Donna Cunningham onderaan waar je zelf articles naar toe kan sturen. Ik ben benieuwd…. en houd jullie graag hiervan op de hoogte. Trouwens… als je zelf hieraan mee wilt doen – maar dan in het Nederlands – stuur je artikelen naar mij toe – dan pakken we astrologie – ook op astrologie.blogo breed uit!! Blogs zijn korte stukjes – en hebben meestal niet meer dan 700 woorden. Indien je stuk wordt geplaatst – kun je een link plaatsen naar je eigen website. Dit kan interessant voor je zijn. Oh… en dank je wel Myrthe – voor de tip!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Internationale astrologie dag…

  1. Pingback: Noord/Zuidlijn ingewijding - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *