Leuk stuk van Donna Cunningham: Wat zeg je over Pluto… tegen je klanten..

Donna Cunningham is een interessante astrologe. Ken haar voornamelijk uit de tijd dat ik een abonnement had op de Mountain Astrologer. Ze schreeft een vaste rubriek. Nu blogt ze – volop. Hier schrijft ze over Pluto in Steenbok – bovenaan┬á staat – “root canals” – in het Nederlands – een zenuwbehandeling. Daar weet ik alles van… Yakkes. Kijk maar. Om bij de link te komen – moet je wel doorklikken. ­čÖé

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *