De Uranus/Pluto generatie: Joost Zwagerman

 

Joost Zwagerman  * 18/11-1963  (22.00, Alkmaar),Schrijver boekenweekgeschenk 2010. door Ton Brakenhoff
Vandaag verschijnt het door hem geschreven boekenweekgeschenk ‘Duel’ in de winkels, een voor hem gedenkwaardige en eervolle gebeurtenis. Tijd om zijn horoscoop er eens bij te pakken. De beoordeling van een schrijvershoroscoop is weer niet eenduidig, schrijvers zijn net gewone mensen en zo zullen we er maar weer naar kijken. Graag zie ik er echter iets van de Maagd terug of Mercurius en bij Joost Zwagerman zien we de Pluto Uranus conjunctie in Maagd. Deze generatiestand is verbonden met zijn Venus Mars conjunctie die tussen Maan Mercurius is geplaatst dus verbonden is met persoonlijke planeten. Het ziet er allemaal wat gezocht uit maar juist op deze dag worden de beide conjuncties geraakt door Jupiter/Mercurius tr.  Nog even naar de individuele kracht van de conjuncties. Pluto/Uranus in Maagd wil het allemaal erg graag opschrijven, vastleggen, hanteerbaar maken. Bij Joost Zwagerman is bijzonder de Venus Mars conjunctie, dit maakt hem tot een ‘rusteloze’. Deze soortaanduiding hoort bij dit aspect en is bij Joost ook af te lezen aan zijn omvangrijke oeuvre. Hij maakt een rustige indruk maar de raderen draaien continu en onder hoogspanning. Een verdient succes! De horoscoop van Joost Zwagerman:

joost zwagerman

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

2 Reacties op De Uranus/Pluto generatie: Joost Zwagerman

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *